Je bekijkt de reis...

Aruba
a
A
28 januari 2014 15:26 | Door: Jeanneke
Hoi Peter goed om te lezen dat je goed en veilig aangekomen bent. Fijn dat je zo nu en dan een koude douche kunt nemen hahahahaha, warm water is toch voor watjes zou ik denken. En je nu kunt altijd nog brood met suiker eten in plaats van pindakaas. Nou succes met het ontdekken van het eiland, en dan lees ik de volgende keer wel hoe dat allemaal verloopt. Groeten Jeanneke
28 januari 2014 21:29 | Door: Ingrid
Hoi Peet,
Het zal allemaal nog wel onwennig zijn, maar het klinkt goed behalve die koude douche dan. Daar zou ik echt een slecht humeur van krijgen. Ik wilde eerst nog een pot pindakaas in ons kadopakket stoppen, maar was bang dat je koffer hierdoor te zwaar werd. Had ik dit nu maar wel gedaan, had je weer Euro 4,50 gescheeld. Ik blijf je avonturen op de voet volgen. Doe het rustig aan en geniet. Volgende week begint het harde werken, ha ha ha!! Dikke kus Ing
28 januari 2014 22:54 | Door: Mama
Oh wat heerlijk Péke ! Jij bent een bofferd!
Leuk om te lezen dat het daar eigenlijk echt zo is als we in de films zien, tropisch en Amerikaans.
Rustig aan daar en lekker chillen deze week ( volgende week lekker aan de slag )
Komt goed! Geniet er maar van!
Dikke kus, love you!
Liefs xxxxx mama
29 januari 2014 08:39 | Door: Esther
Hey Peter ook ik houd je blog bij , interessant Allemaal ,
Ik begrijp dat je nu nog ff kunt Chille en volgende week aan de slag gaat, lekker genieten dan. Je zult wel veel indrukken al hebben van het land.
Fijn dat de vliegreis allemaal goed is gegaan. Judith komt volgende week bij je op,de koffie......
31 januari 2014 17:22 | Door: Femke
Hoi Peter,
Na een weekend vol afscheid (vorige week vrijdag borrel bij Pietje, zaterdag etentje bij Dick en mij en zondag met z'n allen naar Schiphol). Heel bijzonder en fijn dat ik dit mocht meemaken.
Super te lezen dat het goed met je gaat. Ik ben toch wel een beetje jaloers op dat mooie strand...en wat een weertje zeg....da's genieten! Nog bedankt voor het bellen met Oom Dicky...vond hij heel leuk en had dit niet verwacht.
Maar vanaf maandag gaat het gebeuren! Heel veel succes en ik blijf je avontuur volgen.
Groetjes, Fem x
P.S. ik liet net de Pipa's los en ze schoten meteen naar jouw huisje, allemaal snuffelen bij de deur, maar helaas hun maatje zit de komende maanden in Aruba, en da's voor hun ook even wennen :-)
1 februari 2014 10:25 | Door: Oma
Geweldig Peter ben benieuwd naar je eerste werkdag dikke kus Oma
1 februari 2014 10:31 | Door: Cftvanopstal @iclaud.com
Weet niet of dit aankomt.dikke kus Oma
2 februari 2014 15:04 | Door: Vincent
Hoi Peter,
Hoe gaat het daar? Net jou blog bekeken en gelezen en zie dat het je allemaal goed gaat. Is de reis meegevallen?
Een hele goede stage gewenst, en goed je best doen hé.
Groetjes uit het zonnige Oisterwijk (ja... niet alleen op Aruba maar ook hier schijnt nu de zon),
Vincent
3 februari 2014 21:17 | Door: Jacqueline
Hoi Peter,
Wat geweldig al die berichtgeving vanuit Aruba.
En die coctail lijkt me wel heel erg lekker.
Geniet ze, ik hoorde van mama dat je gebeld hebt fijn dat dag 1 goed gegaan is.
xxjes succes tante Sjakkie
8 februari 2014 09:21 | Door: Janus en Trim
Dag Peter,
Je bent nu twee weken in tropisch Aruba. Hoe stel je het? Verloopt alles enigszins zoals je het verwachtte en hoopte?
Wij hopen dat alles je goed bevalt en dat de andere boodschappen niet zo duur zijn als de pindakaas!
Hier is het mooi herfstachtig winterweer. Geen sneeuw, wel regen, geen ijs (wél in de koelkast), weinig Glühwein, af en toe in Udenhout en Poppel dineren en kringloopbedrijven bezoeken, want oma snuffelt graag, dat weet je.
We hebben morgen in Ede de verjaardag van Hans (van Sjakkie), dinsdag van Monique van Oom Gerrit in Tiel en verderop deze maand nog van Bobby, Bas en Patrick.
Wij wensen jou vanaf deze natte zaterdagochtend in Oisterwijk alle goeds en gezelligheid en succes met je werk en de verslagen daarvan.
Veel groeten van Trim en Janus